25 / 04 / 2024

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Central

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.



Beylikdüzü'nde hayata geçirilen  Babacan Central  projesi,  Babacan Yapı  imzası ile 20 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. 746 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisin yer aldığı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Beylikdüzü'nde Skyport Beylikdüzü projesinin sol tarafında ve Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin hemen önünde yer alan Babacan Central projesindeki 1 oda 1 salon daireler 75 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 120 metrekare genişliğinde tasarlandı.


"Babacan Central ile Beylikdüzü'nün en değerli arazisinde topraktan kazanmaya ilk 50 daireden birine sahip olarak başlayın..." sloganıyla tanıtına projede ön talep toplanıyor. Proje yakında satışa çıkacak.


Babacan Central projesinde tenis kulübü, fitness center, piknik alanları, spa merkezi, sauna, toplantı odası, organizasyon odası, basketbol sahası, voleybol sahası, eğlence odası, playstation odası, sinema odası  gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Tel: 0212 876 18 08
Web: https://babacancentral.com/


projeye sor



Geri Dön