16 / 04 / 2024

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.



Babacan Holding, 11 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek olan Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu. Zirvede özel ve kamu sektörünün temsilcileri bir araya gelecek. 


‘Marka Şehirler Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılacak olan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ‘Büyüyen Ekonominin ve Nüfusun Şehirleşmeye Kazandıracağı Vizyon ’ u anlatacak. 


Zirve ilgili açıklama yapan Babacan, “Günümüzde markalaşma artık her sektör için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Hatta sadece ürünlerin satılması için farklılaşmak veya rakiplerden sıyrılıp bir adım öne çıkmak için markalaşma yoluna gidilmiyor. Ülkeler, şehirler de markalaşmak için birbirleriyle yarışır durumda. Ülkemiz yüzyıllardır jeopolitik konumu itibariyle dünyanın en dikkat çeken ülkeleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin markalaşması için özel ve kamu sektöründeki bütün temsilcilere büyük görevler düşüyor. Bu önemli zirveye sponsor olmak ve burada sizlerle birlikte olmak bizim için mutluluk verici. Ülkemizin markalaşması için sektörümüz adına çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam ediyoruz” diye konuştu. 


Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenecek olan ‘Marka Şehirler Zirvesi’ geçen yıl 120 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Marka Şehirler Zirvesi 2017’ye kamu ve özel sektör temsilcilerinden bu yıl ise yaklaşık 200 firmanın katılımı bekleniyor.



Geri Dön