28 / 03 / 2024

Babacan Holding

Babacan Holding

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Babacan, "Şirket olarak yeni dönemde hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz" dedi...

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerini paylaşacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturan İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor.

Babacan Kardeşler holding oldu!

İbrahim Halil Babacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Babacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile Bakırköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde Babacan Holding kuruldu.

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Haberi

Babacan Holding

Türkiye, dün yaşadığımız seçimle sadece yönetim değişikliğine değil, ülkemizin dünyadaki geleceğine de oy verdi. Ülkemizin tarihe geçecek çok önemli bir sınav verdiği seçimde, başarılı ekonomi politikalarının başrol oynadığı istikrarlı yönetim kazandı. Bugün hükumetimizin dünyada yaşanan olumsuzluklara karşı gösterdiği üstün çabalarla sağladığı ekonomik istikrarın zaferini yaşıyoruz. Bu sayede Cumhurbaşkanımız ve hükumetimiz, milletimizin gözünde oluşturduğu güveni tazelendi. Türkiye yeni yönetim sistemiyle birlikte çok büyük atılımların gerçekleşeceği bir döneme girdi.

Seçimlerle birlikte toplumsal ölçekte tazelenen güven ortamı, ekonominin çarklarının her zamankinden daha yüksek bir tempo ve performansla ilerlemesine, toplumsal barış ve refahın zirveye ulaşmasına vesile olacak.Gayrimenkul ve inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizler de ülkemizin çıkarlarını en üst düzeyde gözeterek yatırımlarımızı sürdüreceğiz.

Babacan Holding olarak yeni dönemde hükumetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı...