18 / 04 / 2024

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Palace ile Babacan Prime Suits'te kira garantili dev kampanya!

Babacan Holding Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projelerinde yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor.



Babacan Holding Kira Garantisi Kampanyası’yla yatırımcıları benzersiz bir kampanya ile buluşturuyor. Kampanya kapsamında Babacan Palace ile Babacan Prime Suits projeleri bulunuyor. Kampanyaya göre 269 bin TL değerindeki daireye aylık bin 500 TL, 370 bin TL değerindeki daireye ise aylık 2 bin TL’lik kira garantisi veriliyor. Ayrıca 370 bin TL’lik daireyi satın alanlara ful eşya hediye ediliyor. 

 

"Kira garantisi avantajıyla yatırım kolaylığı sağlıyoruz"


Yatırımcıların beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını ifade eden Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Güvenilir ve kaliteli konut projelerimizle sektöre ilkleri kazandırırken, yatırımcılarımızın beklentilerini karşılayan kampanyalarımızla da onlara yatırım kolaylığı sağlıyoruz. Kira Garantisi Kampanyası da bunlardan biri. Projelerimiz gerek sahip olduğu lokasyon gerekse sunduğu avantajlı fiyatlarla yatırımcılarımızı cezbederken, sunduğu kazanç fırsatıyla yatırım iştahını kabartıyor." dedi. 

 

"Kira çarpanını 180 ayın altına indirdik"


Kira çarpanı konusunu da değinen Babacan, "Bugün İstanbul’daki konutlarda kira çarpanları 300 ayın üzerine çıkmış durumda. Kampanyamız ile bunu 180 ayın altına indiriyoruz. Üstelik aylık 1.900 TL’den başlayan taksitlerle ödeme kolaylığı da sunuyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Daire fiyatlarının 269 bin TL'den başladığo Babacan Palace’ta toplam 248 adet stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı suit daireler yer alıyor. 142 daireden meydana gelen Prime Suites, 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 

 

 

Web: http://babacanholding.com/


Geri Dön