18 / 04 / 2024

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Bafra'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Bafya yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.




Bafra yeni bir hizmet daha kazanıyor. Bafra belediye başkanı Zihni Sahin, Ak parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı, belediye başkan yardımcısı Fikret Vatansever, Sağlık il müdürü Dr. Yusuf Güney, Sağlık İl müdür yardımcısı Mesut İlkyaz, İdari ve Mali işler şube müdürü Hakan Koç, Bafra belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mümin Erkoç Samsun Bafra'ya kazandırılacak yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespiti çalışmaları yaptı.


Bafra belediye başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı, "İlçemizde mevcut ağız ve diş sağlığı merkezimizde çalışma alanları yetersiz kalmaktadır. Samsun milletvekilimiz ve hemşerimiz Orhan Kırcalı yeni bir merkez için uzun zamandır çalışmaktaydı. Ahmet Demircan beyin sağlık bakanı olması Samsunumuz ve Bafra’mız için büyük bir şans olmuştur. Bu durum bakanımız ve milletvekillerimiz ile bizlere hizmet olarak yansımaktadır. Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin açıklamalarını söyle tamamladı: Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, sağlık il müdürümüz Yusuf Güney, belediye başkan yardımcımız Fikret Vatansever, Sağlık İl müdür yardımcısı Mesut İlkyaz, İdari ve Mali işler şube müdürü Hakan Koç  ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz ile birlikte yeni ağız ve diş sağlığı merkezi için yer tespit çalışması yaptık. Hemşehrilerimizin sağlığı için böylesi önemli bir hizmet ilçemize kavuşacaktır. İlçemizin kazanacağı Bu güzel hizmet için Sağlık bakanımız Dr. Ahmet Demircan hemşerimiz Av. Orhan Kırcalı Samsun milletvekillerimize bürokrasimize çok teşekkür ediyorum. El birliği ve uyum içinde ilçemize hep birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunda da Bafra’mız kazançlı çıkıyor."



Bafra Belediyesi


Geri Dön