29 / 03 / 2024

Malatya'ya 9 milyon TL'lik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Malatya'ya 9 milyon TL'lik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geliyor!

Malatya'ya 9 milyon değerinde yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırılıyor. Malatya'ya kazandırılacak olan bu yeni yatırımın herkes açısından olumlu olacağını düşündüklerini söylediler.



Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Malatya'ya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yaptırıyor. Malatya Devlet Hastanesi idari Binası'nın karşısına yapılan Ağız ve Diş Merkezi, toplam 60 ünitelik ve 5 yatak kapasiteli. Yapımına 18 Mayıs 2016 tarihinde başlanan ve inşası 400 gün sürecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ihale bedeli ise 9 milyon 900 bin TL. 


VATANDAŞLAR MEMNUN 


Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün, Malatya'ya yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yaptırmasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar ise kentte kazandırılacak olan bu yeni yatırımın kendilerini memnun ettiğini dile getirdiler. 


TOKİ'de yer alan Ağız ve Diş Hastanesi'nin birçok hasta için uzak olduğunu, Çöşnük'te yer alan diş polikliniğinin ise küçük ve randevuyla çalıştığı için sorunlar yaşandığını belirten vatandaşlar, yapılacak yeni ağız ve diş merkezinin herkes açısından yararlı olacağını düşündüklerini ifade ettiler. 



Mutlu SARIGÜL/Malatya Bu Sabah


Geri Dön