19 / 04 / 2024

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

Bağcılar'a millet bahçesi müjdesi!

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında yer alan Bağcılar'da 150 bin metrekare alana Millet Bahçesi yapılıyor. İlçenin cazibesinin daha da artması planlanıyor.



Bağcılar’da Nostalji Bahçeleri, ilçenin nefes aldığı ve hayat bulduğu mekanlar olarak hizmet veriyor. Aileler ağaçlar altında piknik yaparken çocuklar da arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak doyasıya eğleniyor. Gönül sofralarına ve etkinliklere de ev sahipliği yapan bu yeşil alanlar, komşuluk ve dostluk ilişkilerini güçlendiriyor. Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti’den üçüncü kez aday olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçenin can damarları haline gelen Nostalji Bahçeleri’nin yanı sıra ilçeye Millet Bahçesi’ni de kavuşturuyor. 

150 BİN METREKARELİK ALAN

İstanbul Havalimanı ve çevre bağlantı yollarının ortasında konumlanan 150 bin metrekare alanda inşa edilecek Millet Bahçesi’nde,; bisiklet yolu, tırmanma duvarı, ekolojik etkinlik alanları, su-doğal yaşam alanları, köprüler, oyun alanları, meydan, sosyal tesisler, millet kıraathanesi, spor alanları ve yürüyüş parkurları yer alıyor.

Peyzaj çalışmalarıyla dört mevsim yeşilliği ve renk çeşitliliğini koruyacak olan Millet Bahçesi, huzurlu bir gün geçirip dinlenmek isteyenlere doğanın içinde güzel bir gün vaat ediyor. Millet Bahçesi, vatandaşın yeşille buluşabileceği, sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği merkezi bir konuma sahip olacak.. Piknik alanlarında aileler sevdikleriyle keyifli zaman geçirecek ve çocuklar da oyun parkurlarında eğlenecek.  

Bağcılar a millet bahçesi müjdesi!

İLÇENİN CAZİBESİ DAHA DA ARTACAK 

Sadece ilçenin değil bölge halkının da buradan yararlanacağını belirten Başkan Çağırıcı, “Nostalji Bahçeleri’yle başlattığımız serüvenimiz tüm hızıyla devam ediyor. Tamamlandığında Bağcılar, çok güzel bir mekana kavuşmuş olacak. Millet Bahçesi’yle Bağcılar’ın cazibesi daha da artacak. Bağcılar bu güzel sosyal donatı alanlarıyla ziyaretçilerini ağırlayacak” diye konuştu. 

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!


Geri Dön