16 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.



Para Dergisi olarak sadece İstanbul'un değil ülkemizin marka caddesi olan Bağdat Caddesi'ni yakında takip ediyoruz. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Bağdat Caddesi yüksek kiralar ve mağaza kapanışlarıyla gündeme geliyordu. Ancak Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönmeye hazırlanıyor. 



Eylül ayında caddede açılmayı bekleyen mağazalar Cadde'yi yeniden hak ettiği günlere kavuşturacak gibi.



Bu sayfalarda Beymen'in Bağdat Caddesi'nde beş katlı bir binada yeni bir mağaza açmaya hazırlandığını duyurmuştuk. Bu mağaza geçtiğimiz hafta açıldı. Chanel de mağazasını açmak için gün sayanlardan. Mağaza açma hazırlıklarını sürdüren bir diğer marka da D'S Damat. Suadiye'de Teknosa'nın 500 metrekarelik iki katlı mağazası çok yakında D'S Damat olacak. Fakat bu mağazayı diğerlerinden ayıran özellik konseptinin farklı olması. Konsepti 'flagship' olarak tanımlanan mağaza estetik unsurlar kadar pek çok fonksiyona da cevap verecek şekilde tasarlanmış. Mesela mağazanın bazı noktalarında yeşil duvarlar olacakmış. Bu duvarlar doğadan alınan ilhamı yansıtacakmış. Mobilyalar ise meşe ve ceviz kaplama olacakmış. Bunun dışında özel bir kravat masasının yer alacağı mağazada > kullanılan halı Türk geleneksel unsurlarını taşıyacakmış. Bu arada Damat, Tvveen ve D'S Damat markalarının sahibi olan Orka Holdinğin Suadiye'de Damat Tvveen mağazası olduğunu da belirtelim. Caddenin en eskilerinden olan Damat Tween'in kardeş markası D'S Damat'ın bakalım Cadde performansı nasıl olacak?


Para


Geri Dön