28 / 03 / 2024

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...



İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarında projeler üreten Bahaş Holding'e, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülü verildi.

Konut ve ticari gayrimenkul alanında 2019 yılında öne çıkan şirketlerinin ödüllendirildiği Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi; 30 senedir inşaattan sağlığa, turizmden oyuncağa, akaryakıttan yapı malzemelerine kadar 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Bahaş Holding’e ödül kazandırdı.

Ekonomist-Capital dergilerinin düzenlediği zirvede Bahaş Holding, 2019 rakamlarına göre; “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülü aldı. Öte yandan Bahaş Holding, Türkiye’nin adet bazında en çok konut satışı yapan şirketleri arasında da 3’üncü sırada bulunuyor.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding adına ödülünü alan Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır konuyla ilgili konuştu:

“Holdingimizin köklü tecrübesi bize ödül kazandırdı”

 "Bugün burada bize layık görülen ödül, holdingimizin 30 yıllık deneyiminin bir yansımasını oluşturuyor. İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme konusunda edindiğimiz köklü tecrübe ile sadece proje üreten değil, gayrimenkul ve inşaat sektörü için yeni açılımlar yaratan bir holding haline dönüştük. Gayrimenkul ve inşaat sektöründe edindiğimiz tecrübeyi, bu güne kadar imza attığımız 4 farklı projemizle yatırımcılarımıza yansıttık. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz, gelişim ve inşaat aşamasına kadar uzanan süreçte holdingimizin imzasını taşıyor. Yeni dönemde, yeni projelerimizle sektördeki öncü konumumuzu daha da yukarılara taşıyarak, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yeni açılımlar kazandırmayı sürdüreceğiz.”

 


Geri Dön