26 / 04 / 2024

Bahçe City Bahçeşehir Evleri!

Bahçe City Bahçeşehir Evleri!

Firma: TAF Gayrimenkul

Proje: Bahçe City's

TEM otoyolu üzerinde, gişelere sadece 1 dakika, Atatürk Havaalanı’na 20 dakika uzaklıkta inşa edilen ve Bahçeşehir'de Taf Gayrimenkul tarafından yükselen Bahçe City Bahçeşehir Evleri detayları...



Bahçe City Bahçeşehir Evleri detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.  TAF Gayrimenkul  projesi olarak yükselen Bahçe City Bahçeşehir Evleri, TEM otoyolu üzerinde, gişelere sadece 1 dakika, Atatürk Havaalanı’na 20 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.


Bahçe City Bahçeşehir Evleri, 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde 2 blok olarak yükseliyor. Toplamda 75 rezidans daire, 18 ofis ve 50 ticari üniteyi bünyesinde barındıran Bahçe City Bahçeşehir Evleri'nde; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konutlar bulunuyor.


Bahçe City Bahçeşehir projesinde yer alan konutların büyüklükleri 145 ve 251 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Bahçe City iletişim bilgilerine göre projeye 0530 464 23 23 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Bahçe City Bahçeşehir projesinde; açık- kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor sahası (basketbol, voleybol, mini futbol,tenis), fitness center, sauna, hamam, masaj odaları çocuk oyun alanları, açık-kapalı otopark alanları ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Telefon: 0530 464 23 23

Web Adresi: www.bahcecitys.com


projeye sor



Geri Dön