19 / 04 / 2024

Bahçelievler İstwest ne zaman teslim?

Bahçelievler İstwest ne zaman teslim?

Firma: Fer Yapı ve Boyner Holding

Proje: İstwest

Bahçelievler İstwest ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 988 adet konuttan meydana gelen Bahçelievler İstwest projesinde ilk etap hemen teslim ediliyor....




İstwest konut projesi  Fer Yapı ve Boyner Holding  tarafından hayata geçiriliyor.  İstwest  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçelievler'de inşa ediliyor. Bahçelievler İstwest ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Bahçelievler İstwest Evleri projesi 988 adet konuttan meydana geliyor. 7 blok halinde yükselen İstwest Evleri Bahçelievler projesinde banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.


Bahçelievler İstwest Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Bahçelievler İstwest Evleri'nde dairelerin alanları 37 - 222 metrekare arasında değişiyor. 



Bahçelievler İstwest ne zaman teslim?


Bahçelievler İstwest ne zaman teslim sorusuna birinci etap için hemen teslim cevabı verilirken, ikinci etap için bu yıl Eylül ayı cevabı veriliyor. Bahçelievler İstwest Evleri projesi 68 bin 731 metrekare alanda yükseliyor.


Bahçelievler İstwest Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar mevcut.


Bahçelievler İstwest Evleri nerede?

Bahçelievler İstwest Evleri adres : Yenibosna Merkez Mah. Ladin Sok. No: 63 Bahçelievler-İSTANBUL


Telefon: 0212 552 09 09

Web adresi: www.istwest.com


projeye sor



Geri Dön