19 / 04 / 2024

Bahçelievler İstwest ulaşım

Bahçelievler İstwest ulaşım

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Bahçelievler İstwest ulaşım bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Bahçelievler İstwest ne zaman teslim?

Bahçelievler İstwest ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 988 adet konuttan meydana gelen Bahçelievler İstwest projesinde ilk etap hemen teslim ediliyor....

İstwest satış ofisi!

İstwest satış ofisi ile irtibata geçmek için 0212 552 09 09 no'lu telefonu arayabilirsiniz. Bahçelievler İstwest Evlerinde yer alan daireler minimum 256 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

İstwest ulaşım bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen İstwest ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarasını 0212 552 09 09 olarak belirtilyor. İstwest konut fiyatları 288 bin TL'den başlıyor...

Bahçelievler İstwest fiyat!

Bahçelievler İstwest fiyat bilgisi kapsamında konutların başlangıç fiyatları 228 bin TL olarak belirlendi...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de riskli binaların yıkımı devam ediyor!

İstanbul'da meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından Bahçelievler’de boşaltılan riskli binaların yıkım çalışmaları devam ediyor...

Bahçelievler'de ağır hasarlı binaların yıkımı başladı!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. İstanbul depremi sonrası Bahçelievler'de boşaltılan binaların yıkımına başlandı...

Bahçelievler İstwest ulaşım Haberi

Bahçelievler İstwest ulaşım

İstwest Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olaak dizayn edildi. Proje Boyner Holding ve Fer Yapı imzası ile yükseliyor. 


İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Ataköy sahile 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Yenibosna bölgesinde inşa edilen İstwest Residence'de 988 adet konut yer alıyor. Projede fiyatlar 565 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstwest Bahçelievler'de kış bahçesi, zen bahçesi, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, mini basketbol sahası, meyve bahçesi, evcil hayvan parkı, yürüyüş parkurları, masa tenisi salonu, 2 sauna,  squash salonu, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu,...