25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.



 

Gündemden hiç düşmeyen Bahçeşehir Gölet'i ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Gölet için yapılan ihale duyurusundan beri eylemlerine devam eden Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

 

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bahçeşehir gölet parselleri ile ilgili olarak,11.01.2018 tarihli yeni imar planlarına Gölet Gönüllüleri olarak itirazımızı yaptık. Yeni planlar gölette ticari yapılaşmanın önünün açmaktadır. Şehircilik ilkelerine ve kamu yararına aykırı bulduğumuz bu planlara itirazımız kabul edilmez ise İdare Mahkemesi'nde iptal davası açacağımızı siz değerli gönülllülerimize saygı ile bildiririz.

 

Gölet'te Pensilvanya bağlantısı
FETÖ’den mal varlığına el konulan Avukat İrfan Öge, Başakşehir Belediyesi'nin yanında davaya müdahil olan Atmaca Gayrimenkul A.Ş-Atmaca Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bahçeşehir Projesi Girişim Ortaklığı'nın “vekili” olarak dava dosyasında yer aldı.  Avukat Öge, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinin parasını ödeyen Katırcıoğlu Ailesi'nin avukatlarından. 
 

 

İmar planı itirazı için tıklayın

 


Geri Dön