25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Prestige Mall’de her hafta sonu Dog Show!

Bahçeşehir Prestige Mall’de her hafta sonu Dog Show!

Farklı etkinlikleri ile Bahçeşehirlilerin buluşma noktası olan Prestige Mall’de Eylül ayı boyunca her haftasonu Internatıonal K9 &Horse Club tarafından düzenlenen K9 Show ve mini dog show lar yoğun ilgi görüyor.



Bahçeşehir yaşayanlarının büyük bir çoğunluğunun evlerinde bulunan en değerli dostları minik köpeklerimiz için düzenlenen “En güzel kıyafet yarışması da Eylül ayı sonunda Bahçeşehirlilerle buluşacak.

Uzman eğitimci kadrosu ve eğitim vermiş olduğu köpeklerin eğitimdeki başarıları ile K9&Horse Club ile yapılan showlar sonrası,köpek eğitimleri ile ilgili bilgi paylaşımları da yapılmaktadır..

Köpek Eğitimleri hakkında bilmemiz gerekenler

Eğitimdeki çalışma prensibi tamamen köpek sahibinin ne istediği ve ne amaçla köpeğini eğittirmek istediğiyle alakalıdır. Amaç sehir ve sosyal yaşantı ortaminda köpeğin sahibinin yaşam tarzına adapte olmasının kolaylaştırlmasıdır. Eğitim kesinlikle kaba güç ile dövme dikenli ve elektrikli tasma ile köpeğe baskı kurularak verilemez. Köpeğin tamamen oyun içgüdüsü ve ödüllendirme yöntemi ile,özellikle hayır kelimesi kullanılarak şartli refleksle verilmelidir.



Geri Dön