18 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi

Bakan Bilgin'den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi

Hükümet ile Memur-Sen arasında devam eden 3600 ek gösterge ve diğer ek göstergelerin düzenlenmesini içeren görüşmeler nihayete erdi. Memur ve emekli maaş zamlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Bakan Bilgin de konuştu. Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in başkanlığında hükümet temsilcileri ve Memur-Sen yetkililerinin katımıyla ilk toplantısını 16 Şubat'ta yapan 3600 Ek Gösterge Komisyonu, ikinci toplantısını 16 Mart'ta basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

İkinci toplantının ardından, tüm memurları kapsayan ek gösterge düzenlemesi isteyen Memur-Sen, 2200-3600 ve 3600-4800 ek göstergeler arasında yeni kademeler getirilmesini içeren talebini komisyona sundu.

Milyonlarca emekli memurun maaş ve özlük haklarında iyileştirmeye neden olması beklenen 3600 ek gösterge düzenlemesine son şekli verilip ilk bilgiler kamuoyuna açıklandı.

Bakan Bilgin den emekli ve memur maaş zamlarıyla ilgili flaş açıklama! Kimse beklemiyordu yeni tarih verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön