29 / 03 / 2024

Bakan Ergin: Modern Hatay'ı inşa etmek için görevlendirildim!

Bakan Ergin: Modern Hatay'ı inşa etmek için görevlendirildim!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak geldiği memleketinde coşku ile karşılandı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte bakanlar Binali Yıldırım ve Beşir Atalay da Hatay'a geldi...



Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak geldiği memleketinde coşku ile karşılandı.


Partililer, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte gelen bakanlar Binali Yıldırım ve Beşir Atalay’a havaalanı önünde sevgi gösterisinde bulundu. İzdihamın yaşandığı karşılama töreninde konuşan Sadullah Ergin, Hatay’a hizmet etme noktasında kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediğini vurguladı. Adalet Bakanı ve AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Ergin, “Hatay’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hatay çok iyi imkanlara kavuştu. Temel hizmetlerin tamamı sağlandı. Hatay’ı modern bir büyükşehir inşa etmek için görevlendirme yapıldı. Hatay’ın geleceğe doğru planlanması noktasında bu göreve talip oldum. Ben Hatay’da seviyeli bir seçim olması için çaba sarf edeceğim. Hatay AK Parti döneminde çok büyük imkanlarla buluştu ve kabuk değiştirdi. Hemşerilerimiz yetki verirse Hatay’ı daha modern bir şehir haline getirmek için çaba sarf edeceğim.” dedi. 


Bakan Ergin’i havaalanı çıkışında vatandaşlar davul zurna ve pankartlarla karşıladılar. Partililerin uzun kuyruklar oluşturduğu havaalanında Bakanlar, partilileri ile buluşmak üzere Antakya merkeze hareket etti.


Star Gazetesi


Geri Dön