19 / 04 / 2024

sadullah ergin kimdir

sadullah ergin kimdir

Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 03 Aralık 2013 tarihindeki AK Parti Grup Toplantısı’nda Antakya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki Sadullah Ergin kimdir?

Bakan Ergin: Modern Hatay'ı inşa etmek için görevlendirildim!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak geldiği memleketinde coşku ile karşılandı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile birlikte bakanlar Binali Yıldırım ve Beşir Atalay da Hatay'a geldi...

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ergin Kaya kimdir? 

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ergin Kaya'nın biyografisi...

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hatay'da Hacı Hasan Şandır Cami açıldı!

Hatay eski Milletvekili, eski Bakan Sadullah Ergin, hafta sonunda geldiği memleketi Hatay'da bir cami açılışına katıldı.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Ali Ergin kimdir?

Mimar Ali Ergin kimdir? Mimar Ali Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ali Ergin...

Halit Ergin kimdir?

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin kimdir? Halit Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halit Ergin, ne zamandan beri, Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Bülent Ergin Güngör kimdir?

Mimar Bülent Ergin Güngör kimdir? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşye Bülent Ergin Güngör..

sadullah ergin kimdir Haberi

sadullah ergin kimdir

Sadullah Ergin kimdir?

Sadullah Ergin, 6 Temmuz 1964 doğumlu. Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 03 Aralık 2013 tarihindeki AK Parti Grup Toplantısı’nda mevcut AK Partili başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yerine Antakya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki Sadullah Ergin kimdir?


Sadullah Ergin biyografi...

Belediye başkan adayı ilan edilen ikinci bakan olan Sadullah Ergin, ilk ve ortaöğrenimini Antakya'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve Sosyal Bilimler Fakültesinde 1 yıl okudu.


Daha sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giren Ergin, 1987 yılında mezun oldu. 


Askerlik görevini tamamladıktan sonra Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğünde 5 yıl süreyle kurum avukatı olarak çalıştı. 1995'te istifa ederek serbest avukatlığa başladı.


Çeşitli dernek ve cemiyetlerde yöneticilik yaptı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde Hatay İl Başkanı olarak...