25 / 04 / 2024

Bakan Kirişci'den son dakika açıklaması! Çiftçi destek ödemeleri artırıldı! Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Bakan Kirişci'den son dakika açıklaması! Çiftçi destek ödemeleri artırıldı! Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Milyonlarca çiftçiye 1 milyar 602 milyon 683 bin 221 TL'lik destek ödemesinin dün hesaplara yatmaya başladığını açıklayan Vahit Kirişci, konuyla ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı. Buna göre, çiftçi destek ödemeleri artırıldı...



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çiftçi destek ödemeleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Kirişci, milyonlarca çiftçiye destek ödemelerinin dün yapılmaya başlandığını açıklamıştı. 

Bakan Kirişci den son dakika açıklaması! Çiftçi destek ödemeleri artırıldı! Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Milyonlarca çiftçiye 1 milyar 602 milyon 683 bin 221 TL'lik destek ödemesinin dün hesaplara yatmaya başladığını açıklayan Vahit Kirişci, konuyla ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı. Kirişçi, destek ödemelerinin artırıldığını açıkladı. 

Peki çiftçiye destek ödemesi ne kadar artırıldı? İşte Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin o açıklaması ve çiftçi destek ödemelerinin detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön