19 / 04 / 2024

Bakan Kirişci'den son dakika buğday açıklaması! Buğday taban fiyatı açıklandı mı? 4 Haziran 2022 buğday fiyat listesi

Bakan Kirişci'den son dakika buğday açıklaması! Buğday taban fiyatı açıklandı mı? 4 Haziran 2022 buğday fiyat listesi

Çiftçiler merakla 2022 buğday taban fiyatının açıklanmasını beklerken, buğday fiyatları ve ithalatı gündemden düşmüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuyla ilgili konuştu. 2022 buğday taban fiyatı belli oldu mu? 4 Haziran 2022 buğday TMO, Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi



Pinar Demircan

Çiftçiler merakla 2022 buğday taban fiyatının açıklanmasını beklerken, buğday fiyatları ve ithalatı gündemden düşmüyor. Buğday arzıyla ilgili olarak dünyada ve Türkiye'de problemler devam ederken, çiftçiler Toprak Mahsulleri Ofisi'nin açıklayacağı buğday fiyatının en az 7-8 TL olmasını istiyor. 

Bakan Kirişci den son dakika buğday açıklaması! Buğday taban fiyatı açıklandı mı? 4 Haziran 2022 buğday fiyat listesi 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Anakra Kahramankazan'daki bir  buğday tarlasında Bakanlık uzmanlarından süneyle mücadele konusuna ilişkin bilgi aldı ve çiftçilerle görüştü. 

Buğdayla ilgili verime değinen Kirişci, "Verimin ne olduğunu tarladan şu an çok net görüyorsunuz. Buğday rekoltesinde bu sene Bakanlık olarak 19,5 milyon ton beklentimiz var" açıklamasında bulunurken, bazı kuruluşlarının 20 milyon ton beklentisi olduğunun altını çizdi. 

Peki 2022 buğday taban fiyatı belli oldu mu? 2022 buğday taban fiyatı ne zaman açıklanacak, 2022 buğday taban fiyatı kaç Türk Lirası olacak? İşte ayrıntılar ve 4 Haziran 2022 arpa, buğday ve mısır TMO, Edirne Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası fiyat listesi... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön