19 / 04 / 2024

Bakan Kirişci'den son dakika müjdesi! Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! 

Bakan Kirişci'den son dakika müjdesi! Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 156 milyon 585 bin TL'lik destek ödemelerinin bugün üreticilerin hesabına yatırılacağını açıkladı. 



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemeleriyle ilgili gerçekleştirdiği açıklamasında desteklerin ayrıntılarını da paylaştı. 

Bakan Kirişci den son dakika müjdesi! Çiftçi destek ödemeleri bugün hesaplara yatıyor! 

Buna göre, arılı kovan desteği 143 milyon 883 bin TL, bitki karantinası tazminatı desteği 10 milyon 827 bin TLlira, sertifikalı tohum kullanım desteği 812 bin 481 TL, çam balı telafi desteği 192 bin 300 TL, damızlık ana arı desteği 45 bin TL, düve alım desteği 688 bin TL, yangın ve selden zarar gören kovan desteği 136 bin TL şeklinde ödenecek. 

Tarımsal destek ödemeleri kapsamında 66 bin 76 üretici faydalanacak.

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Hemen başvurun, oturmaya başlayın!

Bayram şekeri fiyatları ne kadar? En ucuz şeker hangi markette? İşte BİM, ŞOK, A101, MİGROS 29 Nisan 2022 fiyat listesi

Emekli ve memurlar dört gözle bekliyor! Temmuz zamlarında son dakika! Kim kaç lira alacak? İşte yeni maaşlar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön