20 / 04 / 2024

Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde teslim edeceğiz!

Bakan Kurum: Bir yıl içerisinde teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’nin 1 milyon 180 bin konut hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!



Kurum, “Çocuklarımızın geleceğe güvenle huzur ile bakacakları dirençli Kahramanmaraş için bu asrın felaketinden 46 gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelmesi ile yeni konutların temeller atıldı. Her zaman milletimiz ile beraber yol yürüdük. Bu yolda da bizler de sizlerin göstermiş olduğu yolda bir rehber eşliğinde birlikte yol aldık. Bizler de sizlerin de liderliğinde devlet, millet içindir anlayışı ile hep milletimizin yanındayız.

İzmir'de, Elazığ'da deprem oldu bizler oradayken, Kastamonu'da, Bartın'da seller oldu biz yine milletimizin yanında durduk. Antalya ve Muğla'da yangınlar meydana geldi. Biz yine bu afetlerde de milletimizin, afetzede kardeşlerimizin yanında soluk aldık. Devletimiz şimdi olduğu gibi bütün imkanlar ile afetzede kardeşlerimizin yanındaydık. Her türlü yardım, arama kurtarmadan insani yardıma, geçici barınma sürecine kadar her işimizi devletimiz seferberlik ruhu ile çalışmalarını sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ki 1 senede sizi güvenli konutlarımıza kavuşturacağız dedi. Biz de gece fark etmeden, gündüz demeden tüm ekibimiz ile beraber durmaksızın, bıkmadan usanmadan çalıştık, güvenli konutlarımızı afetzede kardeşlerimize teslim ettik.”

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'

20 yıllık liderliğinizde 1 milyon 180 bin konut, TOKİ'mizle inşa edip 3.3 milyon konutu vatandaşlara teslim ettiyse aynı anlayış ile 11 ilimizde çalışmalar yapacağız. Yükselen Anadolu adına tarihten aldığımız ilham ile birlikte 11 ilimizi kendi kimliği ile, tarihi dokusu ile birlikte kültürüyle, sanayisiyle, yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalıştık, çalışacağız. Vali, belediye başkanlarımızla, iş dünyası ile birlikte inşallah bilim insanlarımızın ışığında onların görüşleri, fikirleri doğrultusunda Kahramanmaraş'ımızı inşa edeceğiz.

'1 YIL İÇERİSİNDE TESLİM EDECEĞİZ'

Önceki afetlerde olduğu gibi 1 yıl içerisinde camileri ile parklarıyla, konutlarımızı söz verdiğimiz gibi afetzede kardeşlerimize teslim edeceğiz. Afetin acılarını hep birlikte saracağız."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön