29 / 03 / 2024

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Murat Kurum'dan müjde! Bir yıl içerisinde teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de inşa edilen konutların, bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.



Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen konutları inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan İzmirliler sevindiren haber geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kurum, İzmir'de inşa edilecek konutlarının bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle tüm Türkiye'nin İzmir'in yanında olduğunu dile getiren Kurum, Elazığ'da, Malatya'da, Van'da, Bingöl'de yapılan projelerin aynısını İzmirliler için de yapmak amacıyla seferber olduklarını dile getirdi. 

Kurum, "İzmir'de de bir yıl içerisinde konutlarımızı veriyor olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımızı uygun şartlarda ödeyebilmeleri için konut fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirimler yaptı ve bu müjdeyi vatandaşımızla paylaştı." şeklinde konuştu. 

Bu kapsamda 2 yıl ödemesiz 18 yıl sıfır faizle hak sahibi olan vatandaşların ödemelerini yapacağını belirten Kurum böylece daha huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde konutlarda yaşayacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depremzedelere konut müjdesi!

İzmir depremzedeleri için konut projeleri hazır! 


Geri Dön