25 / 04 / 2024

San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları yüzde 10 arttı!

San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları yüzde 10 arttı!

San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları %10 oranında artarken mahkeme kararıyla evden çıkanlma oranı %25 oranında yükseldi. Şirketler, bölgede kendi çalışanlar için ev kiralıyorlar...



Emlak fiyatlarının artmasından memnun olmayan San Francisco ve Oakland sakinleri Google ve Apple'a ait servis otobüslerin önünü keserek otobüslerden birinin canımı kırdılar. 


Bölge sakinleri ellerinde 'Oaldand'dan defolun' pankartı taşıyorlardı. Şirketler, bölgede kendi çalışanlar için ev kiralıyorlar. San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları %10 oranında artarken mahkeme kararıyla evden çıkanlma oranı %25 oranında yükseldi. 


Otobüsler bölgede artan eşitsizliğin sembolü. Emlak fiyatlarının artmasından memnun olmayan San Francisco ve Oakland sakinleri Google ve Apple'a ait servis otobüslerin önünü keserek otobüslerden birinin canımı kırdılar. 


Bölge sakinleri ellerinde 'Oaldand'dan defolun' pankartı taşıyorlardı. Şirketler, bölgede kendi çalışanlan için ev kiralıyorlar. San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatlan %10 oranında artarken mahkeme karanyla evden çıkanlma oram %25 oranında yükseldi. 

Otobüsler bölgede artan eşitsizliğin sembolü. 


Yeni Şafak Gazetesi


Geri Dön