28 / 03 / 2024

San Francisco daire fiyatları

San Francisco daire fiyatları

San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları %10 oranında artarken mahkeme kararıyla evden çıkanlma oranı %25 oranında yükseldi. Şirketler, bölgede kendi çalışanlar için ev kiralıyorlar...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

San Francisco'da evsizlik oranı gittikçe artıyor!

Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco’da evsizlik oranı gittikçe artıyor. Evsizler arasında uyuşturucu kullanımının ciddi boyutlara ulaşması da şehir sakinleri arasında tedirginliğe neden oluyor. 

Elon Musk San Francisco'daki evini sattı! 

Elindeki gayrimenkulleri satışa çıkaran Tesla CEO'su Elon Musk, San Francisco'daki evini sattı. 

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesi reddedildi!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

Elon Musk, San Francisco'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Elon Musk, San Francisco'da bulunan ve 1 seneyi geçkin süredir alıcı bulamadığı konutunun fiyatını 5.5 milyon dolar düşürdü. Konut, yerine göre değişiklik gösterse de ortalama 6 metre tavan yüksekliğinde.

Julia Roberts, San Francisco'da 8,3 milyon dolara ev aldı!

Hollywood’un ünlü oyuncusu Julia Roberts, San Francisco'dan 8,3 milyon dolara 575 metrekare büyüklüğe sahip beş yatak odalı ve beş banyolu ev aldı...

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Michelle Pfeiffer San Francisco’daki evini sattı!

Amerikalı oyuncu Michelle Pfeiffer, San Francisco’da bulunan evini 2 milyon dolara (119 milyon TL) sattı. Büyük bir arazi üzerine kurulan malikanenin 4 konuk evi bulunuyor.

Google 20 bin yeni konutun inşasına başlıyor!

Google, merkezinin bulunduğu San Francisco’da yaşanan konut krizini çözmek için 1 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 1 milyar dolarlık yatırımla 20 bin yeni konutun inşasına başlayacak.

ABD'de yüksek kiralar çalışanları bunalttı: Otoparklarda ofis akımı!

ABD’nin San Francisco şehrinde artan kiralar girişimcilerin #WePark hareketinin başlatmasına yol açtı. Ofis kiralarını karşılayamayan birçok kişi yol kenarında saati 2.5 dolar olan otoparklarda çalışmaya başladı.

Mark Zuckerberg 59 milyon dolara iki ev satın aldı!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg'in yeni satın aldığı toplam 59 milyon dolarlık iki evinin görüntüleri ortaya çıktı. San Francisco'da bulunan evler, lüks özellikleri ile dikkat çekiyor.

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

San Francisco daire fiyatları Haberi

San Francisco daire fiyatları

Emlak fiyatlarının artmasından memnun olmayan San Francisco ve Oakland sakinleri Google ve Apple'a ait servis otobüslerin önünü keserek otobüslerden birinin canımı kırdılar. 


Bölge sakinleri ellerinde 'Oaldand'dan defolun' pankartı taşıyorlardı. Şirketler, bölgede kendi çalışanlar için ev kiralıyorlar. San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatları %10 oranında artarken mahkeme kararıyla evden çıkanlma oranı %25 oranında yükseldi. 


Otobüsler bölgede artan eşitsizliğin sembolü. Emlak fiyatlarının artmasından memnun olmayan San Francisco ve Oakland sakinleri Google ve Apple'a ait servis otobüslerin önünü keserek otobüslerden birinin canımı kırdılar. 


Bölge sakinleri ellerinde 'Oaldand'dan defolun' pankartı taşıyorlardı. Şirketler, bölgede kendi çalışanlan için ev kiralıyorlar. San Francisco'da son bir yıl içerisinde emlak fiyatlan %10 oranında artarken mahkeme karanyla evden çıkanlma oram %25 oranında yükseldi. 

Otobüsler bölgede artan eşitsizliğin sembolü. 


Yeni Şafak...