19 / 04 / 2024

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.



ABD’de ortağı Michael Shvo ile üt üste önemli başarılar hayata geçiren Serdar Bilgili, San Francisco’nun 48 katlı en büyük gökdeleni Transamerica Piramidi’ni 700 milyon dolara (4.2 milyar TL) satınaldı Bilgili ve ortağı, geçtiğimiz eylül ayında da New York 5. Cadde’deki Coca-Cola binasını 955 milyon dolara (5.7 milyar TL) satın almıştı.

ABD’deki yatırımları 3 milyar doları alan Bilgili ve ortaklarının satın aldığı gayrimenkuller arasında New York’taki Mandarin Oriental Residences, The Raleigh Hotel Miami, The Richmond Hotel Miami, The South Seas Hotel Miami ve Los Angeles’in Beverly Hills semtinde bulunan ‘9200 Wilshire Blvd’ adresindeki bina bulunuyor. 

Ünlü iş adamı Bilgili’nin BLG Capital ile Türkiye’de ise Republika Academic Aparts, Soho House İstanbul, Parkorman, Galataport, The Peninsula İstanbul ve Nişantaşı’ndaki VK108 yatırımları bulunuyor.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

Serdar Bilgili Amerika'dan 1.3 milyar dolarlık mülk aldı!


Geri Dön