20 / 04 / 2024

Transamerica Pyramidjşziteöşkrtşüe

Transamerica Pyramidjşziteöşkrtşüe

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Maslak Opet'e AVM yatırımcısı aranıyor

Cem Yılmaz'ın Opet reklamlarıyla ünlenen Maslak Opet'e AVM yaptırılacak.

Ferahevler'e tapu müjdesi

Kadir Topbaş, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda ilçedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Beyaz eşyada ithalat geriledi, ihracat arttı

Beyaz eşya üretimi, ithalatı ve iç satışları 2008 yılında 2007'ye oranla geriledi, ihracat arttı. Geçtiğimiz yıl ihracat 11 milyon 519 bin 403, üretim ise 15 milyon 920 bin 233 adet olarak gerçekleşti.

Agora Eğlence Merkezi bugün açıldı

Odak Şirketler Grubu'nun yatırımıyla yüzde yüz büyütülerek 178 mağazaya ulaştırlan Agora Alışveriş Merkezi içindeki eğlence merkezi bugün hizmete açılıyor.

2009 AVM sayısı 284'e ulaşacak

İnşaatı süren 82 proje ile, 2009 sonuna kadar toplam alışveriş merkezi sayısı 284'e ulaşacak.

Ankara'ya 15 milyon avroluk eğlence merkezi

Ankara Beysukent'te 15 milyon avroluk yatırımla Birlik grup tarafından inşaatı gerçekleştirilen spor ve eğlence merkezi ''Base Life Club'' hizmete girdi.

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Geçen yıl yüzde 11 daralan beyaz eşya sektöründe, firmalar iç pazarı canlandırmak için kampanyalara yüklendi. Kampanyalarda hediye ürünler, indirimler ve taksitli ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Esenbahçe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor ve 210 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 TL peşinatla!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin TL'den başlıyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

Transamerica Pyramidjşziteöşkrtşüe Haberi

Transamerica Pyramidjşziteöşkrtşüe

ABD’de ortağı Michael Shvo ile üt üste önemli başarılar hayata geçiren Serdar Bilgili, San Francisco’nun 48 katlı en büyük gökdeleni Transamerica Piramidi’ni 700 milyon dolara (4.2 milyar TL) satınaldı Bilgili ve ortağı, geçtiğimiz eylül ayında da New York 5. Cadde’deki Coca-Cola binasını 955 milyon dolara (5.7 milyar TL) satın almıştı.

ABD’deki yatırımları 3 milyar doları alan Bilgili ve ortaklarının satın aldığı gayrimenkuller arasında New York’taki Mandarin Oriental Residences, The Raleigh Hotel Miami, The Richmond Hotel Miami, The South Seas Hotel Miami ve Los Angeles’in Beverly Hills semtinde bulunan ‘9200 Wilshire Blvd’ adresindeki bina bulunuyor. 

Ünlü iş adamı Bilgili’nin BLG Capital ile Türkiye’de ise Republika Academic Aparts, Soho House İstanbul, Parkorman, Galataport, The Peninsula İstanbul ve Nişantaşı’ndaki VK108 yatırımları bulunuyor.

Serdar Bilgili...