25 / 04 / 2024

Bakan Nebati'den son dakika açıklaması! Fırsatçılığa geçit yok, denetimler başladı!

Bakan Nebati'den son dakika açıklaması! Fırsatçılığa geçit yok, denetimler başladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve fiyatların mercek altına alındığını belirtti. 



"Fiyat değişimlerini yakından takip ederek detaylı bir şekilde denetliyoruz" açıklamasında bulunan Nebati, "Birlikten Berekete temasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren iş insanlarımız ile bir araya geldik. Hepimizin ortak meselesi olan enflasyonla mücadelede vatandaşlarımızı rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik" diye konuştu. 

Bakan Nebati den son dakika açıklaması! Fırsatçılığa geçit yok, denetimler başladı!

"Çözüm alternatifleri üreterek yenilikçi uygulamalar geliştiren, iyi niyetli ve cesur girişimlerde bulunan kurumlarımızı sonuna kadar destekleyeceğimizin altını çizerek stokçuluğa ve fırsatçılığa kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi ifade ettik" açıklamasında bulunan Nebati, konut sektörüne ilişkin duyurulan destek paketi de dahil olacak şekilde piyasadaki fiyatları mercek altına alarak pek çok sektörde denetimlerin devam ettiğine, fiyat değişimlerini detaylı deşekilde denetlediklerine vurgu yaptı. 

Yabancıya konut satışında şok gelişme! Meclis'e geldi! KDV istisnası kaldırılıyor!

TOKİ İstanbul projesi için start verdi! İstanbul'a 129 yeni konut geliyor! İstanbullulara büyük müjde!

Altın ve doların kaderi yarın yeniden yazılıyor! Altın kahini İslam Memiş mantıklı olanı açıkladı...


Geri Dön