25 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, yeni haftaya zamlarla başladı. Gelen zamların ardından yükselen hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi...



Hurda fiyatlarına bu hafta peş peşe zam geldi. Gelen zamlarla birlikte hurda fiyatları yükselirken hurda işi yapanlar ve vatandaşlar güncel hurda fiyat listesini merak edip araştırmaya başladı. Bakır ve demir hurda fiyatları bakır ve demir fiyatları üzerinden belirleniyor. Bu hafta bakır ve demir fiyatlarının gerilmesi ile gözler hurda fiyatlarına çevrildi.

BAKIR VE DEMİR FİYATLARINDA SON DURUM!

LME'de bakır fiyatları, Çin'de önemli toplantı öncesi ihtiyat nedeniyle geriledi.

Londra'da bakır fiyatları, Çin'de ekonomik gündemi belirleyecek toplantı öncesi ihtiyatlı davranması nedeniyle Asya hisse senetlerinin düşüşünü takip ederek gerilemeye başladı.

Demir fiyatlarıise yurt içi piyasalarda düşmeye devam ediyor. Bugün İzmir ve Karabük demir fiyatlarına sırasıyla 100 TL ve 200 TL indirim geldi.

Peki Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 3 Mart 2023 hurda fiyat listesi...


 


Geri Dön