29 / 03 / 2024

Bakır ve demir yükselişe geçti! Bakır demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir yükselişe geçti! Bakır demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları Çin'de talep toparlanması umuduyla yükselişe geçerken demir cevheri fiyatları da Çin'de kredi verileri öncesi arttı. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Bakır fiyatları, Çin'deki yan sanayi sektöründen daha yüksek tüketim beklentilerinin oluşmaıs ile yükselişe geçti. Demir fiyatları ise Çin'de kredi verileri öncesi iyimser bir hal aldı. Demir ve bakır fiyatları yukarı yönlü harekete geçerken gözler demir ve hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?Hurda fiyatları kaç lira?

DEMİR VE BAKIR FİYATLARI YÜKSELDİ!

Bakır fiyatları, Çin'deki yan sanayi sektöründen daha yüksek tüketim beklentilerinin oluşması ile yükselişe geçti.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, TSİ 06.45'te %0,8 artışla 8.963 dolar/tona yükselirken, Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Mart kontratı yüzde 0,2 artışla 10.070,27 dolara çıktı.

Dalian'da demir cevheri vadeli işlemleri, ekonomik büyümeye desteğin önemli bir göstergesi olan Çin'in kredi verileri açıklandıktan sonra öncesinde havanın iyimser hale gelmesi ile iki günlük düşüşün ardından yükselişe geçti.

Peki bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Şubat 2023 hurda fiyat listesi?


Geri Dön