25 / 04 / 2024

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim!

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda kalan bedel için 120 ay vade yapılabiliyor.



Satışları devam eden  Semerkand Line  Rezidans 'ta dairelerin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 214 adet daireden oluşuyor.


Semerkand Yapı imzası ile inşa edilen Semerkand Line Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerden meydana geliyor.


Dairelerin satış fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteren Semerkand Line Bakırköy Evleri'nde yüzde 50 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan yüzde 50'lik kısım için firma bünyesinde vade yapılabiliyor.


Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim için 0212 561 11 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje İstanbul'un Bakırköy ilçesinde hayata geçiriliyor.


Çeşitli ortak kullanım alanlarına sahip olan Semerkand Line Zuhratbaba projesinde acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, kuru temizleme, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve vale hizmeti de yer alıyor.


Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim
Telefon: 0212 561 11 21
Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön