26 / 04 / 2024

Bakırköy Town Center Teknosa Extra açıldı

Bakırköy Town Center Teknosa Extra açıldı

Bakırköy Town Center Teknosa Extra mağazası hizmete açıldı



Teknosa, "Herkes için teknoloji" felsefesiyle mazağa zincirlerine bir yenisini ekleyerek Bakırköy Town Center Teknosa Extra'yı açtı.

Bakırköy Town Center Teknosa Extra mağazası, özel kampanyalarla saat 06.00'da açıldı. Açılış öncesi özel kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar gecenin erken saatlerinde mağaza önünde kuyruklar oluşturdu.

Mağaza önünde açılışı bekleyen vatandaşlara yağmurluk ve battaniye dağıtan firma yetkilileri, ayrıca müşterilere yiyecek ve içecek de ikram etti.

Mağazada izdiham yaşanmaması için mağazanın girişinde bariyerlerle koridorlar oluşturan güvenlik görevlileri, müşterileri, açılış sırasında gruplar halinde içeri aldı.

Yüzde 90'a varan indirimli kampanyalarla açılan mağazada müşteriler, özellikle notebook, LCD TV, cep telefonları, notebook çantası ve küçük ev aletlerine yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

860 metre karelik satış alanına sahip olan Bakırköy Town Center Teknosa Extra, çeşitli elektronik ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor. Ayrıca mağaza bünyesinde bir de D&R mağazası bulunuyor.
AA


Geri Dön