26 / 04 / 2024

Balance Güneşli teslim tarihi!

Balance Güneşli teslim tarihi!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Gayrimenkul

Balance Güneşli teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından meydana gelen Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlıyor...



Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Balance Güneşli teslim tarihi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor. Balance Güneşli projesi  Balance Gayrimenkul  imzası ile inşa ediliyor.


Balance Güneşli ofis fiyatları ve daire fiyatları metrekare birim fiyatı bazında 4 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. Proje 17 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Balance Güneşli projesinde yer alan cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Balance Güneşli teslim tarihi!

Balance Güneşli teslim tarihi 2015 yılının içerisinde olarak belirlendi. Proje, konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından oluşuyor.


Balance Güneşli sosyal olanakları arasında fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları bulunuyor.


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli iletişim

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli telefon numarası: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön