29 / 03 / 2024

Balance Güneşli teslim tarihi

Balance Güneşli teslim tarihi

Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Balance Güneşli'de metrekare birim satış fiyatı 6 bin 670 liradan başlayarak değişiyor...

Balance Güneşli fiyatları ne kadar?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Balance Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Peki Balance Güneşli fiyatları ne kadar?

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Balance Güneşli'de teslimat Mart 2016'da!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'nin kaba inşaatı dahil inşaat sürecinin yüzde 70'i tamamlandı. Söz konusu projede anahtar teslimi Mart 2016'dan itibaren başlayacak.

Balance Güneşli basın toplantısı 26 Ağustos'ta!

Güneşli Bölgesi'nin tek A+ Plus projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor... Ev sahipliğini Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban'ın üstlendiği toplantı 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Balance Güneşli nasıl gidilir?

Balance Güneşli nasıl gidilir sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli Konutları'nda metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Balance Güneşli satılık!

Balance Güneşli satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanan Bağcılar Balance Güneşli projesi konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor...

Balance Güneşli iletişim!

Balance Güneşli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 447 47 07 olarak belirlendi. Konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana gelen Balance Güneşli projesinde teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor...

Balance Güneşli projesi 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak!

1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı. Balance Güneşli projesi 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak...

Bir evden beklediğiniz her şey Balance Güneşli'de!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde, Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli projesinde, konut, rezidans, mağaza ve ofis alanları yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Balance Güneşli teslim tarihi!

Balance Güneşli teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut, rezidans, mağaza ve ofis alanlarından meydana gelen Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlıyor...

www.balancegunesli.com.tr internet sitesi açıldı!

Şölen Çikolata iştiraki Yayla Yatırım Balance Güneşli projesiyle konut sektörüne adım atıyor. Basın Ekspres Yolu'na yakın konumda yer alan Balance Güneşli projesinde 300 bağımsız birim bulunuyor...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli teslim tarihi Haberi

Balance Güneşli teslim tarihi


311 bağımsız üniteden meydana gelen Balance Güneşli projesi Balance Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Balance Güneşli projesinde peşin alımlara yüzde 5 indirim yapılıyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemelerin yapıldığı Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı da sunuluyor.


Balance Güneşli projesinde bu yıl Temmuz ayında teslimler başlayacak. Balance Güneşli'de metrekare birim fiyatı 6 bin 670 lira ile 8 bin 450 lira arasında değişiklik gösteriyor.


Balance Güneşli projesinde stüdyo ofisler 50 metrekare ile 137 metrekare, cadde ofisler 40 metrekare ile 263 metrekare, loft ofisler 140 metrekare ile 212 metrekare aralığında değişirken, plaza ofisler 1700 metrekare büyüklükte belirlendi.


17 bin metrekare alanda inşa edilen Balance Güneşli projesinde fitness, sauna, cep sineması, toplantı odaları, pilates, müzik odası, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres: Mahmutbey...