16 / 04 / 2024

Balance Güneşli satılık!

Balance Güneşli satılık!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Gayrimenkul

Balance Güneşli satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanan Bağcılar Balance Güneşli projesi konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden meydana geliyor...



İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alan Balance Güneşli satılık daire bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Balance Gayrimenkul imzası taşıyan Balance Güneşli projesi toplam 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor. 


Güneşli Balance Residence'ta yer alan cadde ofislerin alanları 40 ile 258 metrekare, plaza ofislerin alanları 159 ile 1.692 metrekare ev ve loft ofislerin alanları ise 76 ile 178 metrekare arasında değişiyor.


Balance Güneşli satılık daire almak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuyor. 17 dönüm alan üzerinde yükselen proje konut, rezidans, mağaza ve ofis birimlerinden oluşuyor.


Balance Güneşli satılık daire fiyatları dairenin tipine ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Balance Güneşli teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Balance Gayrimenkul Balance Güneşli sosyal olanakları arasında fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları yer alıyor.


Güneşli Balance iletişim

Tel: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön