24 / 04 / 2024

Balyanus Evleri'nde 315 bin YTL'ye!

Balyanus Evleri'nde 315 bin YTL'ye!

Balyanus Evleri ile doğayla iç içe yaşamayı tercih eden Optimus Yapı müşterilerini 10 bin YTL değerinde IKEA hediye çeki bekliyor.



Optimus Yapı 27-30 Kasım 2008 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/Yeşilköy`de düzenlenen "RealistExpo Emlak ve Gayrimenkul Fuarı"nda "Balyanus Evleri" projesini tanıtacak. 27 Kasım -15 Aralık 2008 tarihleri arasında Balyanus Evleri ile doğayla iç içe yaşamayı tercih eden Optimus Yapı müşterilerini 10 bin YTL değerinde IKEA hediye çeki bekliyor.

235 metrekarelik 26 villadan oluşan Balyanus Evleri' nde fiyatlar 315 bin YTL. 60 aya kadar yüzde 1,25 faiz uygulanan proje Haziran 2009'da teslim edilecek.
Optimus Yapı tarafından Bayramoğlu `nda 7 bin 500 metrekare arazi üzerinde kurulan, yüzde 75`i yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılan Balyanus Evleri `nde birbirinden özel 235 metrekarelik 26 adet lüks villa yer alıyor. Proje alanı "Çiçekli Meydan" ve "Havuzlu Meydan" olmak üzere ikiye bölünerek, havuz ve bahçe gibi farklı seçenekleri yaşamak isteyenlere seçme şansı sunuluyor. 4 oda 1 salon olarak tasarlanan villalarda her biri farklı tasarımlı üç banyo ve 1 wc yer alıyor. Geniş kullanımlı teras ve verandalar da dikkat çekiyor. Balyanus Evleri'nde metrekare satış fiyatı 1 bin 340 YTL olarak belirlenirken, villaların satış fiyatları ise 315 bin YTL olarak belirlenmiş. Bankalarla yapılan anlaşmalarla uygun koşullardan konut kredisinin kullanıldığı projede faiz oranları 24 ay için yüzde 0.97, 36 ay için yüzde 1.12, 60 ay için ise yüzde 1.25 olarak belirlenmiş. Ayrıca yüzde 50 peşin verilmesi durumunda 12 ay vade farksız taksit de yapılıyor. Balyanus Evleri'nin tüketicilerin müstakil ve bahçeli ev hayalini gerçekleştirmesi beklenirken projenin 2009 yılının haziran ayında tamamlanması planlanıyor. Balyanus Evleri'nde Pimapen marka doğrama, ankastre eviye, ocak ve davlumbaz, laminat parke, EgeSeramik ve EgeMark ürünleri kullanılıyor. Balyanus Evleri'nde kapı doğramaları, vestiyerler, mutfak ve tüm banyo dolapları özel tasarımlı ahşap kaplama olarak beğeniye sunulmuş. Balyanus Evleri'nde ayrıca açık havuz ve çocuk havuzu, fitness center, basketbol sahası, sauna, kafeterya, çocuk oyun odası ve çocuk parkı yer alıyor.

Balyanus Evleri; İstanbul Park-Formula 1, Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Sabiha Gökçen Havaalanı, Koç Lisesi, Sabancı Üniversitesi, Yapı Kredi Bankacılık Üssü, Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi, Tübitak, Gebze ve Tuzla gibi önemli merkez ve yaşam alanlarına çok yakın bir mesafede bulunuyor. TEM ve E-5'ten direk ulaşımın yanı sıra, proje Darıca Eskihisar feribot iskelesi, Pendik deniz otobüsü iskelesi gibi deniz ulaşım merkezlerine de yakın bir konumda bulunuyor. Balyanus Evleri Darıca Hayvanat Bahçesi `ne 900 metre gibi kısa bir mesafede olmakla beraber, Tuzla Go-Cart Pisti, Otodrom Motor Sporları Merkezi, Ballıkayalar Kanyonu gibi doğa ve spor merkezlerine de kolay ulaşılabilir bir lokasyonda konumlanıyor.

Balyanus Evleri, `Yüzyılın projesi' olarak nitelendirilen  Marmaray  Demiryolu Projesi `nin Marmaray Bayramoğlu istasyonuna ise sadece 1,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Balyanus Evleri fiyat listesi

Tipi Metrekare Fiyatı

4+1 235 315 bin YTL

www.balyanusevleri.com

www.optimusyapi.com

Geri Dön