26 / 04 / 2024

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.



Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ile Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yeni Erdek Gazetesi'nde yer alan habere göre, a Bandırma Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Filiz Kayaoğlu, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Kayaoğlu, Otopark Yönetmeliği´nin inşaat sektörünün olumsuz etkilenmesine yönelik Ticaret Odası yetkilileri görüşlerini aktardı.

Yeni Otopark Yönetmeliği´ne göre her inşaat parselinde yeterli sayıda otoparkın karşılanması gerekiyor Buna göre, ayrık nizam yapı adalarında bu sorunun üstesinden gelinebilecek. Bitişik
nizam yapı adalarında ise sorunun çözümünün daha karmaşık ve zor olduğu dile getirilirken, imar planının yapımcısı ve yürütücüsü olan Bandırma Belediyesi´nin konu ile ilgili ayrıntılı çalışma yapacağı bilgisi edinildi.

Ticaret Odası yetkilileri üzerlerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu yerine getirebileceklerini söyleyip,  konu ile ilgili Bandırma Belediyesi´nin yapacağı çalışmaların beklenmesi kararlaştırıldı.


Geri Dön