25 / 04 / 2024

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

Bankalar emeklilik promosyon kampanyalarını güncelledi. Peki hangi banka ne kadar promosyon verecek? 2022 emekli promosyonları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları ve detayları...



Emeklileri müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi. Bazı bankalar yaptıkları kampanyalarla ödeme miktarını arttırdı. İmzayı atan emekliye toplam 5.250 liraya kadar promosyon ve 3 ay ertelemeli kredi gibi imkanlar verilecek. 

Milyonlarca emekli her 3 senede bir promosyon almaya hak kazanıyor. Alınan promosyonlardan yararlanmak isteyen emeklilerin imza atması yetiyor. Posta'dan Hülya Çaylak'ın haberine göre; bazı bankalarda emekli maaşı promosyon miktarı 5.000 liranın üzerine çıktı. 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilere ek ödemeler imkanı sağlanıyor.

Emekli maaşı promosyonları güncellendi! Hangi banka kaç lira promosyon verecek? İşte 26 Nisan 2022 promosyon fiyatları

TEB BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı olan emekli maaş müşterileri 2 bin 750 liraya varan nakit promosyon kampanyasından yararlanabilecek.

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin liraya varan promosyon sağlıyor.

Öte yandan emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 lira ve toplamda 2 bin 500 liraya varan nakit ödül kazanacak. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 lira ödeme alabilecek. İşte diğer bankalar ve promosyon kampanya detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön