27 / 04 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte zam oranları

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte zam oranları

Bankacılık sektörü çalışanlarına yapılan zamlar şaşırttı. Bankacılık sektöründe kar rekorları kırılırken bankaların çalışanlarına yapılan zam oranlarının enflasyonun çok altında kalması dikkat çekti.



Sektördeki ortalama zam oranının yüzde 30-35 civarında kalması da dikkat çekti. İşte üç önemli bankanın zam oranları

ING Bank çalışanlarına ortalama yüzde 30

ING Bank çalışanlarının zam oranı açıklandı. Banka üst yönetiminin, çalışanlara unvan ve performans bazında farklı oranlarda zam oranı uygulandığı belirtilerek zam aralığının yüzde 14 ile 44 arasında değiştiği kaydedildi. Banka genelinde uygulanan ortalama zam oranının ise yüzde 30 olduğu kaydedildi. Banka üst yönetimi 2022 yılında günlük 80 TL olan yemek ücretini 2023 yılı için 110 TL olarak güncellenmiş olup günlük yemek ücretlerine yüzde  37,5 zam yapmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön