25 / 04 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte zam oranları

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte zam oranları

Bankacılık sektörü çalışanlarına yapılan zamlar şaşırttı. Bankacılık sektöründe kar rekorları kırılırken bankaların çalışanlarına yapılan zam oranlarının enflasyonun çok altında kalması dikkat çekti.



Kar rekorları kıran bankacılık sektöründe çalışanların maaşlarına yüzde 14 ile 55 arasında değişen oranlarda zam yapılırken günlük yemek ücreti ise 100 ile 120 lira arasında değişti. Sektörde üst pozisyonlarda çalışanlara daha düşük oranlarda zam yapılırken alt pozisyondakilerin zam oranları nispeten daha yüksek oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön