19 / 04 / 2024

Bankalar size kredi vermiyor mu? Bu yöntem ile 15.000 lira cebinizde!

Bankalar size kredi vermiyor mu? Bu yöntem ile 15.000 lira cebinizde!

Vatandaşların bankalardan kredi alabilmeleri için kredi ve gelir durumunun iyi olması gerekiyor. Son zamanlarda bankalara borçların artması ile çoğu kişinin kredi notu düşük seviyelerde bulunuyor. Bankalar kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi vermiyor...



Düşük Notu Olanlara Kredi Veren Bankalar

Haberekspresicom'da yer alan habere göre; bankacılık sektöründe genellikle kredi notu düşük kişilere kredi verilmez. Ancak bazı bankalar özel şartlara bağlı olarak düşük notlu kişilere kredi verebilmektedir. Günümüzde kredi notunuz düşük olsa da kredi notuna bakmadan kredi veren bankalar var. Kredi notunuz düşük olsa dahi kredi kullanabileceğiniz bankalar;

Akbank düşük kredi notuna sahip vatandaşlara 10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyor. Bu kredi için uygulanan kredi faiz oranı ise %2.80'dir.

Halkbank tarafından düşük kredi notu olan kişilere 10.000 liraya  kadar %1.71 kredi faiz oranı ile kredi imkanı veriliyor.  10.000 liralık kredi kullanımında aylık taksit tutar ise 395.61 liradır.

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Kredi faiz oranlarında Şubat depremi! Faizler sallandı!

Kredi faiz oranları tepetaklak oldu! Yeni oranlar devreye girdi!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön