23 / 04 / 2024

Bartın Üniversitesi, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edecek!

Bartın Üniversitesi, Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edecek!

Bartın Üniversitesi'nin projesi kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alana Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşa edilecek.



Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Bartın Üniversitesi tarafından yürütülen Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetlerine başladı. Proje kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alanda Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşaatı yapılacak. 


Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ve Bartın Üniversitesi tarafından yürütülen Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetlerine başladı. Proje kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünde bulunan 900 metrekarelik alanda Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi inşaatı yapılacak. BAKKA uzmanları proje için Bartın Üniversitesine ilk izleme ziyareti gerçekleştirdi. Uzmanlar uygulama alanını yerinde gördü. Ziyarette projenin risk tespiti yapıldı ve alınacak önlemler hakkında proje ekibi bilgilendirildi. Sözleşme imzalanmasından hemen sonra başlayan proje faaliyetleri kapsamında ilk iş olarak Bartın Üniversitesi proje ekibini oluşturarak, başlangıç toplantılarını gerçekleştirdi. Hemen sonrasında, proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine başlanabilmesi için koordinatörlük hizmeti alımına yönelik ihale gerçekleştirdi. İhale konusu iş kapsamında yüklenici firma, en kısa süre içerisinde Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi'nin projesini tamamlayacak ve çizimleri Bartın Üniversitesi'ne teslim ederek inşaat ihalesinin yapılması için gerekli bilgi ve belgeleri sağlayacak. 


OFİS 19 NİSAN 2018'DE TAMAMLANACAK 

Proje süresi 15 ay olan ve 19 Nisan 2018 tarihinde tamamlanacak olan Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi'nde beş koordinatörlüğün (Uluslararası Projeler Koordinatörlüğü/ TÜBİTAK Koordinatörlüğü, BAP Koordinatörlüğü, Bölgesel Kalkınma Ajansları, KOSGEB, SAN-TEZ ve Diğer Kurumlar Projeleri Koordinatörlüğü, Fikri Sınai Hakların Yönetimi ve Lisanslama Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Patent Koordinatörlüğü) ile beş modülün (Fikri Sınai Hakların Yönetimi ve Lisanslama Hizmetleri, Patent Koordinatörlüğü, Farkındalık, Tanırım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri Birimi, Şirketleşme ve Girişimcilik Hizmetleri Birimi) aktif bir şekilde hizmet vermesi sağlanacak. 

 


Bartın Hergün Gazetesi


Geri Dön