26 / 04 / 2024

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.



Murat Yıldırım, Bartın'da inşaat sektörünün hızlı yükselişini sürdürdüğünü söyleyerek, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı. Bartın'da faaliyet gösteren Yıldırım Yapı Emlak'ın Sahibi Murat Yıldırım yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü kazandırmaya devam ediyor. Gayrimenkule yatırım yapanlar kazanacak ve kazanmaya da devam edecek. Bartın hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyümede devam edecek. 2015 yılında da gayrimenkul sektörü çok hızlı bir sene geçirdi. Gayrimenkule yatırım yapanlar bu yılda kazançlı çıktılar. Şuanda kış mevsimi olduğu için konut kredileri biraz yüksek, ondan dolayı hafif yavaşlama var. Burada da şöyle bir avantaj var. Müteahhitler yüzde 15 oranında ekstra indirimler yapıyorlar. Yaz aylarına göre, kış aylarında gayrimenkul almak biraz daha karlı oluyor. Bu dönemde ev alanlar karlı çıkıyor" dedi.


"EV SAHİBİ OLMA ZAMANI" 

Bartın'da gayrimenkul fiyatlarını da değerlendiren Yıldırım, "Bartın şuanda daire metrekare fiyatları bin 500 ile 2 bin Harasında seyrediyor. Bu da gösteriyor ki gayrimenkul fiyatları metrekare bazında yükselmeye devam ediyor. 2016 yılında da bu fiyatlar en az yüzde 10 ile 15 oranında yükselecek. Bu yıl gayrimenkule yatırım yapan her zaman karlı çıkacaktır" dedi. 



Bartın 74 Haber


Geri Dön