26 / 04 / 2024

Bartın gayrimenkul sektrü

Bartın gayrimenkul sektrü

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'da 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Bartın İl Özel İdaresi, Bartın'da yer alan 12 adet gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Reysaş GYO Bartın'dan 1.3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bartın İli Merkez İlçesi Balamba Mahallesi üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyetini 1 milyon 300 bin TL bedel ile satın aldı... 

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın'da Ağustos'ta 296 konut satıldı!

Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.

Bartın'da atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü!

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

Bartın Kadıköy ve Düzköy köprü inşaatı ne durumda?

Bartın’ın Ulus ilçesi Buğurlar, Kadıköy ve Düzköy köylerinde köprü yapım çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerince 3 adet köprüye ait temel kazık çalışmalarının Kurban Bayramı öncesi tamamlanmasına çalışıldığı ifade edildi.

Bartın Abdipaşa'da dereleri taşkından koruma inşaat ihalesi 13 Ekim'de!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da taşkın koruma çalışmaları kapsamında Bartın Abdipaşa belde merkezinde bulunan 5 adet derenin taşkın koruma çalışmalarında ihale aşamasına başlandığını açıkladı.

Bartın Ulus’ta köprü çalışmaları başladı!

Bartın’ın Ulus İlçesi Buğurlar Kadıköy ve Düzköy Köylerinde köprü yapım çalışmalarına başlandı. Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Ulus ilçesinde süren çalışmaları inceledi.

Ayaydın Gayrimenkul Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaydın Gayrimenkul Dekorasyon Anonim Şirketi, Gökhan Ayaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Hoşsohbet Sokak, Selenyum Panorama Rezidans'ta kuruldu.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Bartın gayrimenkul sektrü Haberi

Bartın gayrimenkul sektrü

Murat Yıldırım, Bartın'da inşaat sektörünün hızlı yükselişini sürdürdüğünü söyleyerek, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı. Bartın'da faaliyet gösteren Yıldırım Yapı Emlak'ın Sahibi Murat Yıldırım yaptığı açıklamada, "Gayrimenkul sektörü kazandırmaya devam ediyor. Gayrimenkule yatırım yapanlar kazanacak ve kazanmaya da devam edecek. Bartın hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyümede devam edecek. 2015 yılında da gayrimenkul sektörü çok hızlı bir sene geçirdi. Gayrimenkule yatırım yapanlar bu yılda kazançlı çıktılar. Şuanda kış mevsimi olduğu için konut kredileri biraz yüksek, ondan dolayı hafif yavaşlama var. Burada da şöyle bir avantaj var. Müteahhitler yüzde 15 oranında ekstra indirimler yapıyorlar. Yaz aylarına göre, kış aylarında gayrimenkul almak biraz daha karlı oluyor. Bu dönemde ev alanlar karlı çıkıyor" dedi.


"EV SAHİBİ OLMA ZAMANI" 

Bartın'da gayrimenkul fiyatlarını da değerlendiren Yıldırım, "Bartın...