18 / 04 / 2024

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirlendi. Adım İstanbul Rezidans projesinde 615 adet daire ve 120 adet ticari birim yer alıyor...




İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa ediliyor olan  Adım İstanbul  Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde hayata geçiriliyor.


Başakşehir Adım İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor. Adım İstanbul Rezidans projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Başakşehir Adım İstanbul Rezidans teslim tarihi!


Başakşehir Adım İstanbul Rezidans teslim tarihi Ocak 2018 olarak belirlendi. Adım İstanbul Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.


Adım İstanbul Rezidans'ta daire alanları 60 metrekare ila 300 metrekare arasında değişiyor. Adım İstanbul Rezidans Başakşehir'de 615 adet konut ve 120 ticari birim bulunuyor.



Adım İstanbul Rezidans Başakşehir'de dinlenme terasları, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, su oyun havuzları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adım İstanbul Rezidans nerede?

Adım İstanbul Rezidans adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul



Adım İstanbul Rezidans iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön