28 / 03 / 2024

Başakşehir Evleri satılık!

Başakşehir Evleri satılık!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Başakşehir Evleri

Başakşehir Evleri satılık ev fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor. Başakşehir Evleri Emlak Konut projesinde yüzde 10 peşinatla sabit ödemeler ya da 15 bin TL peşinatla Tüfe'li ödemeler yapılıyor...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde yükseliyor olan Başakşehir Emlak Konutları projesinde başvurular 2 Eylül 2013 Pazartesi günü itibariyle başladı.  Başakşehir Evleri  satılık ev fiyatları haberin devamında bulunuyor.


Başakşehir Emlak Konutları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tipleri tasarlandı. Başakşehir Emlak Konutları'nda satışa çıkarılan 1000 adet konut kura yöntemi ile satışı yapılacak.


Tüfe'li ödeme seçeneğinin yer aldığı Başakşehir Emlak Konutları ödeme planı kapsamında sabit ödemeli satış yöntemine göre yüzde 10 bakiye peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar 24 aya kadar sıfır faiz, 60 aya kadar 0,40 faiz, 120 aya kadar 0,50 faiz ile ödeniyor.



Başakşehir Evleri satılık!


Başakşehir Evleri satılık konut fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Başakşehir Emlak Konutları teslim tarihi sözleşme imzalandıktan 30 ay sonra olarak belirlendi. Başakşehir Emlak Konutları, Bahçetepe İstanbul Evleri'nin yanında inşa ediliyor.


Başakşehir Emlak Konutları projesine başvurular 30 Eylül 2013 Pazartesi tarihine kadar yapılıyor. Başakşehir Emlak Konutları kura çekilişi için katılacak olanlar 2 bin 500 lira kuraya katılım ücreti veriyor.



Emlak Konut Kayaşehir Evleri başvuru ve satın alma taahhütnamesi için tıklayın


Emlak Konut Kayaşehir Evleri kura listesi satış fiyatları için tıklayın



Telefon: (216) 579 15 15

Web adresi: www.emlakkonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön