26 / 04 / 2024

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferansla gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'na katıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdikten sonra açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erdoğan yaptığı açıklamada, birinci etabı hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta hizmete açılacağını belirtti. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip dünyada sayılı modern hastanelerden biri olduğuna dikkat çeken Erdoğan, şu şekilde konuştu: 

"Yol itibarıyla bütün altyapı hazır. İnşallah şu anda metro yapımıyla ilgili talimatları da verdim ve metro konusundaki çalışma daha da hızlanacak. Dolayısıyla Başakşehir Şehir Hastanesi'ne hem yol hem metro gelmiş olacak. Zira burayı Büyükşehir Belediyesi daha önce AK Parti'de olduğu için AK Parti Büyükşehir Belediyesi yolunu ve metrosunu yapacaktı. Tabii bu beyefendi, yeni gelen ne yazık ki 'Ne yolu ne metroyu yapamam.' deyince, biz de iyi ki iktidardayız hemen talimatı verdik ve yolunu da metrosunu da biz yapmak suretiyle inşallah Başakşehir Şehir Hastanesi'nin o ihtiyacını da gidermiş oluyoruz."

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılacak!

 


Geri Dön