25 / 04 / 2024

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Next Level'ı açtı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Next Level'ı açtı!

Pasifik İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ankara’ nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanım projesi Next Level, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı...



Pasifik İnşaat tarafından gerçekleştirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanım projesi Next Level, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Açılış törenine iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Konumu ve mimari özellikleriyle Ankara’nın referans projesi kabul edilen Next Level, şehrin en hızlı gelişen aksları Eskişehir ve Konya Yolları’nın kesişim noktasında toplam 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçti. 19 bin 590 metrekarelik arsa alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Next Level, ofis, rezidans ve alışveriş merkezi ile Ankara’ya iş, yaşam ve alışverişin bir arada olduğu yeni bir yaşam tarzı sunuyor. 


20 yeni marka geliyor


Ankara’daki alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek Next Level Alışveriş Merkezi ulaşılabilir lüks konseptiyle bir araya getirilen toplam 145 markaya ev sahipliği yapıyor. Aralarında Liu Jo, Alberto Guardiani, Furla, BCBGMaxAzria, Berenice, Victoria’s Secret, Jo Malone, Weekend by Max Mara gibi markaların da bulunduğu 20’nin üzerinde marka Next Level Alışveriş Merkezi’nde Ankara’daki ilk mağazalarını açıyor. 


Açık alan konsepti, farklı damak tatlarına hitap eden kafe ve restoranları ile dikkat çeken, Podyum Kat’ta yer alan ve AVM’nin galeri boşluklarına denk gelen tabanı şeffaf süs havuzları, gün ışığının ışık kırılmalarıyla AVM’ye ulaşmasını sağlıyor. Su ışıltıları içinde alışveriş yapma olanağı sağlayan Next Level, şık peyzaj alanı, Türkiye’de ilk ve tek AVM içinde müstakil bina olarak inşa edilen sineması ile Ankara’nın vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyor. 



Geri Dön