26 / 04 / 2024

Başiskele Doğantepe Köyü doğalgaza kavuştu!

Başiskele Doğantepe Köyü doğalgaza kavuştu!

Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlanarak, yaklaşık 2 bin nüfuslu köye gaz verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, doğalgaz sobasıyla ısınan köy kahvesinde çay içti...




Kocaeli Başiskele Belediyesi ve İzgaz ortaklığında yapılan doğal gaz hattı çalışması Doğantepe köyünde tamamlanarak, yaklaşık 2 bin nüfuslu köye gaz verildi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı doğalgaz sobasıyla ısınan köy kahvesinde vatandaşlarla birlikte çay içti.


Kocaeli'nin en büyük köyü olan Doğantepe'ye verilecek doğalgazın, köye bir an önce gelmesi için maliyetin yarısını üstlenen Başiskele Belediyesi katkılarıyla altyapı çalışmaları kısa sürede tamamlanmasıyla Doğantepe halkı doğalgaza kavuşturulmuş oldu. Doğantepe halkına daha önce söz vererek bu sözü tutmanın haklı gururunu yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı köylerinde konuk eden vatandaşlar dualarını ve teşekkürlerini ileterek hizmetlerin devam etmesini istedi.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile 30 Mart seçimleri sonrasında Başiskele’nin mahallesi olacak Doğantepe Köyü sakinleri yüzlerin güldüğü sıcak bir ortamda bir araya geldi. Samimi sohbette Başkan Ayaz’dan övgüyle bahsederek, Başkan Ayaz’ın çalışkan ve halkla bütünleşen bir başkan olduğunu, gençliğe ve spor kulüplerine önem verdiğini dile getirdiler. Doğalgaz’ın Dogantepe için bir hayal olduğunu, bu hayallerinin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a minnettar olduklarını söylediler.



Pirsus Haber


Geri Dön