26 / 04 / 2024

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele’ye yeni semt konağı!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü




Başiskele’de yaşayan özellikle ev hanımları ve çocukların faydalanabileceği, eğitici faaliyetlerin düzenlendiği semt konaklarından bir yenisinin yapımı daha tamamlanıyor. Yeşilkent Mahallesi Manzara Park içerisinde tadilatı gerçekleştirilen iki katlı binayı köy konağı şeklinde tasarlayan Başiskele Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Ramazan Bayramı sonunda tamamlamayı planlanıyor.

 

MAHALLELERDE YAYGINLAŞTIRILACAK

Temel amaçlarının genç nüfusun daha eğitimli, topluma daha faydalı insanlar olarak yetiştirmek olduğunu belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, sosyal ve kültürel etkinliklerin de icra edileceği bu konaklarda gençlerin ayrıca yeteneklerini geliştirme imkanı da bulabileceklerini söyledi. Başiskele’de semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri ihtiyaç olan tüm mahallelerde yaygınlaştırılacak.



Manşet Kocaeli


Geri Dön