26 / 04 / 2024

Batman Güney Raman'daki atletizm pisti inşaatı yıl sonuna yetişecek!

Batman Güney Raman'daki atletizm pisti inşaatı yıl sonuna yetişecek!

Güney Raman çevre yolu güzergahında yeni stadyumla birlikte inşaatı tüm hızıyla süren atletizm pistinin tamamlamasını bekleyen geleceğin atletleri;”Artık Batman’da da atletlerin bir tesisi olacak” diyorlar.



15 Bin kişilik stad ile yeni kapalı yüzme havuzu bitişiğindeki atletizm pistinin tamamlanmasını bekleyen Batman’daki geleceğin atletleri; “16 Mayıs şehir stadının pistlerinde yarışmalara hazırlanmaktan kurtulacağız” dediler. Pist olmaması yüzünden antrenmanlarını zaman zaman çevre yolu ile 16 Mayıs şehir stadında yaptıklarını söyleyen bazı atletler; “Batman, tüm spor branşlarında olduğu gibi atlette de iddialı bir şehir. Gerek 19 Mayıs gerekse de diğer yarışmalarda dereceye girdiğimiz halde atletizm pistinin olmayışı yüzünden bazı yarışmalara iyi hazırlanamıyorduk” diye konuştular. 


GÖZLER YENİ SPOR KOMPLEKSİNDE

Yaklaşık 70 milyon TL’ye mal olacak olan tesislerin yıl sonuna doğru tamamlanacağına belirten yapımcı firma yetkilileri, şöyle konuştular; “15 Bin kişilik stadyum, kapalı yüzme havuzu ve atletizm pistinde çalışmalar son aşamada. Stad tribünleri kapanıyor. Kapalı yüzme havuzunun iç dizaynı devam ediyor. Atletizm pistinde tribünün yapımı tamamlandı. Zemin çalışmaları devam ediyor. Tesisleri yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Ekiplerimiz geceli-gündüzlü çalışıyor. Batman’a yakışan modern spor kompleksini yakında tamamlayacağız.”



Batman Çağdaş


Geri Dön